Bag om Nord Retreat

Hvem er vi?

Idéen til Nord Retreat opstod, fordi vi savnede et retreat der kan omfavne alle.

Vi tror på, at et weekend-ophold i smukke naturomgivelser, hvor man får lov at komme ned i gear, lægge telefonen lidt væk, spise sund og god mad, og dyrke lækker og afstressende motion. Det skal være godt for alle, uanset om man nogensinde har dyrket yoga, eller mediteret før. Det er faktisk konceptet bag Nord Retreat. Velvære for dig, præcis som du er. 

Så selvom du bare er en hel banal dansker ligesom os, så fortjener du stadig at komme på et fantastisk weekendophold og nyde dig selv og finde lidt lækker ro og få noget dejlig mad i hyggeligt selskab. 

Vi har længe gået med et ‘drive’ og lysten til at skabe noget for og med andre. Denne energi bliver nu manifesteret ud i Nord Retreat, så alle Jer derude kan få del af den. Vi vil gøre vores ypperste for at skabe et sted, som kan inspirere dig, motivere dig og få dig til at slappe af helt inden i. Vi håber du vil med på denne rejse.

Louise Neupert

Medstifter

Jeg er et meget nysgerrigt og eventyrlystent menneske. Derfor har jeg rejst en del og boet i Amsterdam, i Ljubljanna og New York. Jeg har altid været nysgerrig på mennesker med forskellig baggrund og kultur end min egen. Da jeg mener Vi kan lære en del af hinandens forskelligheder. Jeg har en kæmpe kærlighed til yoga og har dyrket yoga siden mine teenage år, derfor lå det i kortene at jeg skulle tage en yoga instruktør uddannelse på et tidspunkt. Jeg elsker den velvære og ro yoga giver både i krop og sind.

Cecilie Bremer Sloth

Medstifter

Jeg hedder Cecilie og jeg har boet og rejst rundt i Asien som digital nomade, og det var her jeg virkelig fandt kærligheden til meditation og yoga. Det er roen som disse aktiviteter giver mig, der gør, at jeg virkelig havde lyst til at skabe transformative oplevelser her i Danmark. For mig er et retreat mange ting, men det vigtigste er, at man går derfra med følelsen af, at oplevelsen har givet dig mod på at leve dit aller bedste liv.